Cunoștințe și expertiză pentru transportul dvs. rutier internațional

Cunoștințe și expertiză pentru transportul dvs. rutier internațional

 

Logo TSE 

 

Truck Supply Europe este specializat în dezvoltarea unor soluții de transport personalizate în întreaga Europă. Organizațiile internaționale se bazează pe experiența noastră vastă. La Truck Supply Europe, orientarea către client este esența zilnică a tuturor activităților. Punem dorințele și nevoile dvs. în centrul atenției și ulterior ne ajustăm organizația în concordanță cu acestea. Truck Supply Europe lucrează în mod exclusiv cu propria sa flotă de camioane, garantând astfel calitate continuă.

 

Camioane specializate, personal dedicat având cunoștințe și expertiză și șoferi cu experiență garantează finalizarea cu succes a transporturilor dvs. rutiere de la A la Z. Camioanele noastre sunt zilnic pe drum, transportând marfă expediată în regim de grupaj,  încărcături parțiale și totale în Europa. TSE deține autorizatii CEMT, care ne dă posibilitatea de a oferi transport și în afara UE. Truck Supply Europe găsește o soluție adecvată pentru orice volum. De asemenea, oferim transport pentru mărfuri periculoase (ADR). Șoferii noștri sunt certificați, lucrează în concordanță cu legile și reglementările și și-au însușit procedurile și indicațiile de siguranță. Vehicolele noastre îndeplinesc cele mai stricte cerințe de mediu și prin urmare pot fi folosite în orice situație. Ne străduim să oferim în mod constant soluții de transport inovative și sustenabile.

Alegeți un partener de încredere pentru transporturile dvs. rutiere internaționale

  • Plecări zilnice către diferite destinații din Europa și din afara acesteia Marfă expediată în regim de grupaj,  încărcături parțiale și totale.
  • Transportul de mărfuri ADR.
  • Autorizatii ECMT pentru transport în afara Europei.
  • Cunoașterea extinsă a pieții și angajați dedicați care vă asistă tot timpul.
  • Flotă de vehicule proprie.
  • Document vamal international.